imobiliare-giurgiu imobiliare-giurgiu
       
  Apartamente 2 camere
  Apartamente 3 camere
  Apartamente 4 camere
  CASE Judetul Giurgiu
  CASE Municipiul Giurgiu
  GARSONIERE
  ÎNCHIRIERI Apartamente
  ÎNCHIRIERI Case
  ÎNCHIRIERI Garsoniere
  ÎNCHIRIERI spatii birouri - spatii comerciale
  ÎNCHIRIERI Hale industriale
  Terenuri Judetul Giurgiu
  Terenuri Municipiul Giurgiu
  Vânzări Diverse

www.tamplariepvc.allfin.ro

GIURGIU-NET.RO

Metal Services Giurgiu

 


 • Case construite pentru a face bani: acesta este noul mod de a construi verde


  Vă aşteptăm la sediul nostru din şos. Bucureşti, Bl 6/2S parter, zona Pati Bar - Petrom langa Magazinul DOMO şi vis-a-vis de Banca Transilvania şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru derularea tranzacţiilor dorite de dumneavoastră, vânzare, cumpărare, închiriere, în condiţii de maximă rapiditate, siguranţă si profit.

  Cum nu de putine ori vânzarea sau inchirierea unei proprietati implica multe activitati consumatoare de timp si de energie si tinand cont de experienta acumulata de-a lungul timpului in incercarea de a satisface in mod profesionist cerintele clientilor nostri, suntem gata sa va oferim suport in toate etapele pe care le presupune o vanzare.
  Imediat ce oferta Dvs. a fost preluata, va beneficia de una dintre cele mai bune promovări pe piaţa imobiliară:
  1. Prin intermediul site-ului Agenţiei noastre www.imobiliare-giurgiu.ro, fiind singurul site de profil din Judetul Giurgiu, detaliile precum si foto ale proprietatii dumneavoastra devenind accesibile potentialilor cumparatori/chiriaşi 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
  2. Panouri publicitare amplasate în zone comerciale importante ale oraşului.
  3. People stopper amplasat stradal, în cadrul căruia proprietatea dumneavoastră va beneficia atât de o descriere detaliată precum şi de fotografii.
  4. De asemenea, pliantele reprezintă o formă importantă de realizare a publicităţii.
  5. Actualizarea permanenta a pretului ofertei dumneavoastra.
  Dupa momentul in care s-a gasit un cumparator pentru oferta Dvs., urmeaza ca noi sa ne ocupam de intocmirea documentatiei necesare in vederea semnarii contractului de vanzare-cumparare in forma autentica si astfel garantam o tranzactie rapida si sigura. Tot ce trebuie sa faceti Dumneavoastra este sa va prezentati la Notariat, sa semnati contractul de vanzare-cumparare si sa va incasati banii.

  Proprietatile sunt considerate preluate spre vanzare sau inchiriere de catre Agentie numai in situatia in care s-a incheiat contract de intermediere pentru vanzare/inchiriere iar proprietatea a fost vizionată şi fotografiată. • Erorile din titlurile de proprietate, modificate fără ajutorul instanței!

  Erorile din titlurile de proprietate, modificate fără ajutorul instanței (sursa foto: infois.ro)

  Îndreptarea erorilor materiale din titlurile de proprietate va putea fi făcută fără a se apela la acțiune în instanța de judecată, începând din această toamnă. Proprietarii vor putea solicita această schimbare reprezentanților Oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, fără să se mai adreseze instanței.Aceasta este una dintre modificările prevăzute de Regulamentul de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară, aprobat prin Ordinul directorului Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 700/2014, publicat în Monitorul Oficial în data de 31.07.2014.
  „În anumite cazuri, Oficiile de cadastru și publicitate imobiliară vor putea îndrepta erorile materiale din titlurile de proprietate la cererea persoanei interesate sau din oficiu. Astfel, proprietarii nu vor mai trebui să se adreseze instanței”, precizează reprezentanții Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
  În acest sens, art. 235 din Regulament prevede că:
  „Oficiile teritoriale pot soluționa cereri de îndreptare a erorilor din titlurile de proprietate dacă, în urma verificărilor se constată că acestea sunt datorate transcrierii eronate pe titlul de proprietate a unora dintre informațiile de pe procesul verbal de punere în posesie sau din documentele care au stat la baza punerii în posesie și se referă la:
  a) erori de scriere a numelui și prenumelui față de procesul verbal și anexe;
  b) erori cu privire la numărul de tarla/parcelă, număr unitate amenajistică (UA)/unitate de producție (UP);
  c) erori cu privire la vecinătăți;
  d) erori ale suprafețelor parcelelor, fără modificarea suprafeței total atribuite;
  e) alte erori cu privire la identificare cadastrală a parcelei, fără afectarea amplasamentului și a suprafeței.
  (2) În cazul în care eroarea materială se identifică cu una dintre cele descrise mai sus, cererile de îndreptare a erorilor se pot soluționa în baza următoarelor documente:
  a) cererea solicitantului, care trebuie să indice obligatoriu numărul și data emiterii titlului de proprietate supus corectării;
  b) referatul de îndreptare eroare materială întocmit de inginerul șef și aprobat de director, care trebuie să conțină numărul și data hotărârii comisiei județene în baza căreia a fost emis titlul de proprietate supus corectării, eroarea materială și conținutul corectării;
  c) titlul de proprietate în original.”
  Totodată, titlurile de proprietate se pot modifica de către oficiul teritorial, în temeiul hotărârii comisiei județene, în condițiile prevăzute de art. 235 alin. (3) din Regulament, conform căruia:
  „(3) Titlurile de proprietate se pot modifica de oficiul teritorial, în temeiul hotărârii comisiei județene, conform art. 591, alin. (2) din Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată, cu modificările și completările ulterioare și se referă la:
  a) modificări ale numărului tarlalei/parcelei;
  b) modificarea numelui autorului dreptului de proprietate, în conformitate cu actele de stare civilă;
  c) modificarea vecinătăților fără afectarea amplasamentului;
  d) modificarea suprafețelor parcelelor fără modificarea suprafeței totale.”
  „Precizăm că modificarea suprafeței totale în plus sau în minus față de cea reconstituită nu poate fi soluționată în condițiile menționate mai sus și se realizează prin hotărâre judecătorească definitivă, potrivit art. 58 din Legea fondului funciar nr.18/1991, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Regulamentul de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară este publicat pe pagina de internet a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară”, conchid reprezentanții ANCPI. • SC ANDRESIM COM SRL


Închiriere Apartament 2 camere, nedecomandat, etaj 4, mobilat si utilat .
142 euro


Închiriere Spatiu birouri 10 mp, sos. Bucuresti, stradal .
150 euro


Teren intravilan 1215 mp situat pe sos. Sloboziei planul II .
10.000 euro


Apartament 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat .
26.000 euroANDRESIM COM GIURGIU - Consiliere si intermedieri imobiliare, asistenta in intocmirea actelor necesare vanzarii, servicii de inchiriere proprietati.
  © Copyright 2018 www.imobiliare-giurgiu.ro. Toate drepturile rezervate.